Nezobrazuje se Vám tento e-mail správně? Prohlédněte si ho ve svém prohlížeči.
RozVerky
Elektronický zpravodaj Ekologického institutu Veronica
28. 4. 2020

Milí přátelé, náš dům v Hostětíně zeje prázdnotou.

Tolik jsme se těšili, až vás na jaře zase přivítáme na akcích. Jenže kvůli koronaviru je teď náš dům prázdný. Měl být plný života. Plný dychtivých dětí při ekologických výukových programech, které rozvíjí jejich vztah k přírodě. Plný dospělých, kteří by se učili o ochraně klimatu a šetrném a zodpovědném způsobu života.
Sál i pokoje jsou prázdné. Regionální výrobky z obchůdku nikdo nenakupuje. Solární kolektor hřeje naprázdno - v bojleru je 85 °C, protože se nikdo nesprchuje. Přírodní zahrada je sice plná hlasů ptactva, ale nikoliv hlasů dětí. Nemůžeme dělat pořádně ani svoji práci, protože ta je přímo závislá právě na vás, návštěvnících, posluchačích, účastnících.

Milí přátelé, náš dům v Hostětíně zeje prázdnotou.

Podpořte nás a přijeďte na virtuální dovolenou

Chcete-li nás podpořit, máte možnost. Na celý květen jsme pro vás totiž připravili virtuální pobyty. Můžete si koupit pohodlnou virtuální postel ve virtuálním pokoji dle vašeho výběru, k ní skvělé lahodné virtuální menu 5x denně, uvařené s láskou naší šéfkuchařkou Lenkou, a po jídle si vychutnat virtuální fairtradovou kávičku.
V průběhu vašeho virtuálního pobytu s vámi budeme ve spojení a pošleme vám e-mail s fotkami z míst, která byste viděli, kdybyste tady skutečně mohli být. Odtajníme i některé recepty na jídla, která u nás milujete. A pošleme vám i důležité tipy na to, jak můžete chránit přírodu a klima u vás doma.

Objednejte si dovolenou, jakou jste ještě nezažili

Co vás bude virtuální pobyt stát? Záleží na vás, jakou částkou chcete ekologické vzdělávání v Hostětíně podpořit. Můžete nám darovat 5000 Kč za týdenní pobyt se stravou, 1000 Kč za romantickou noc s pozorováním hvězd, 500 Kč za lahodný oběd pro rodinu nebo 100 Kč za dvě vynikající kávičky či biomošty.

Děkujeme vám za podporu

Co svým virtuálním pobytem u nás získáte? Především fajn pocit, že jste podpořili dobrou věc. I díky vám budeme totiž moci nadále pomáhat přírodě, klimatu i lidem, kterým záleží na tom, kde a jak žijí. Budeme moci nadále inspirovat děti a vzdělávat dospělé, pečovat o naši přírodní zahradu i provozovat ekoporadnu. Umožníte nám pokračovat i v práci s dětmi se zdravotním postižením a ukazovat jim krásy přírody. A za to vám děkujeme.

 

* Kliknutím na odkazy budete přesměrováni na webové stránky dárcovského portálu Darujme.cz, kde bude zpracována Vaše platba.

Líbí se Vám, co děláme? Staňte se členy Klubu přátel Veronica.
Je kam jít. Navštivte naše Centrum Veronica Hostětín v Bílých Karpatech.
Předplaťte si časopis Veronica.
ZO ČSOP Veronica
Ekologický institut Veronica je profesionálním pracovištěm ZO ČSOP Veronica. Našim posláním je podpora šetrného vztahu k přírodě, krajině a jejím přírodním i kulturním hodnotám.
pracoviště: Panská 9, 602 00 Brno
tel.: 542 422 750
e-mail: veronica@veronica.cz
https://www.veronica.cz
pracoviště: Centrum Veronica Hostětín 86, 687 71 Hostětín
tel. 572 630 670
e-mail: hostetin@veronica.cz
https://hostetin.veronica.cz

Dostali jste tyto RozVerky od přátel? Chcete je také odebírat?